واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها
امیر حاتمی

93 شهید برای «مین‌زدایی» داده‌ایم

وزیر دفاع با بیان اینکه تاکنون ۹۳ شهید و بیش از ۱۲۵ نفر مجروح در مسیر مین‌زدایی داده‌ایم، گفت: در این سال‌ها متاسفانه ما از علم، تجربه و دانش کسانی که می‌توانستند به ما کمک کنند محروم بودیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۱۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (سه‌شنبه) در «همایش بین‌المللی مین زدایی بشردوستانه» اظهار داشت: امیدوارم با برگزاری چنین نشست‌هایی با تبادل تجارب و همکاری‌های یکدیگر، به روش‌های پیشگیری از تبعات آلودگی‌ها دست پیدا کنیم.

وی گفت: مخاطبین چنین صحبت‌هایی کسانی هستند که می‌توانند از وقوع جنگ جلوگیری کنند.

حاتمی افزود: امروز مین زدایی نماد بشر دوستی است، در طول هشت سال دفاع مقدس بیش از چهار میلیون و دویست هزار هکتار از سرزمین‌های ما آلوده به مین و سلاح‌های شیمیایی شد و آن سلاح‌ها را هم کسانی که مدعی حقوق بشر هستند تحویل رژیم بعث عراق داده بودند.

وزیر دفاع تصریح کرد: باید به ریشه‌های این آلودگی توجه کنیم، ما برای پاک سازی این آلودگی‌ها در دوران مختلف تلاش‌های بسیاری کردیم و ۹۳ شهید و بیش از ۱۲۵ نفر مجروح تقدیم این مسیر کردیم. در این سال‌ها متأسفانه ما از علم، تجربه و دانش کسانی که می‌توانستند به ما کمک کنند محروم بودیم.

وی بیان کرد: این محرومیت‌ها هم، مثل تحریم‌هایی است که علیه کشور ما اعمال شد، مانع از پیشرفت ما نشد. ما امروز از تجربه، تجهیزات و علم خوبی برخورداریم و آمادگی به اشتراک گذاری همه آنچه را با هزینه گزاف بدست آوردیم، داریم.

حاتمی افزود: خوشحالم که بخش‌هایی از سازمان ملل به کشور ما کمک می‌کنند ولی بخش‌های دیگر آن سازمان همچون شورای امنیت وظیفه خود را به درستی انجام نمی‌دهند و علاوه بر آن تدبیر اشتباه می‌کنند.

وزیر دفاع گفت: اینکه آنها می‌گویند ما نباید موشک و قدرت دفاعی داشته باشیم و از طرف مقابل اجازه می‌دهند کسانی که بزرگترین کارخانه‌های اسلحه سازی را دارند آزادانه منطقه ما را مملو از تسلیحات کنند.

وی بیان کرد: جنگ به ما آموخت که باید قدرت داشته باشیم تا اجازه ندهیم کسی به ما تجاوز کند. تنها راهی که وجود دارد مقاومت در برابر این زیاده خواهی ها است و اگر اینطور شود جنگ‌ها دیگر صورت نمی‌گیرند و سلاح شیمیایی و مین دیگر در کار نخواهد بود.

حاتمی افزود: معتقدم جهان عاری از مین، مهمات و آثار به جا مانده از جنگ‌ها نیازمند اراده و عزم جدی و همکاری همه کشورها برای پاکسازی منطقه‌های آلوده است.

وزیر دفاع گفت: ما باید برای کاهش آلام مردم و قربانیان مین و دیگر تسلیحات و در مسیر توسعه و امنیت بیشتر یکدیگر تلاش کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما آمادگی خود را برای همکاری با سازمان‌های بین المللی و کشورهای آلوده به مین اعلام می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم در کاهش الام مردم قربانی مین تاثیرگذار باشیم.
ارسال نظر
آخرین اخبار